Ferry Kremers

Ferry Kremers

Ferry Kremers - Bedrijfsleider van Dé Hifistudio

Het luisteren naar muziek maakt vanaf mijn kindertijd al een enorm belangrijk onderdeel van mijn leven uit. Ook probeerde ik altijd al om de systemen waarnaar ik luisterde te verbeteren, dit soms tot wanhoop van mijn ouders...

Ik heb een kleine 30 jaar geleden gelukkig van mijn hobby mijn werk kunnen maken, waarvan de laatste 18 jaar met héél veel plezier hier in Dé Hifistudio te Weerdinge. Ik voel me hier als een vis in het water met een keur aan apparaten- en luidsprekers om me heen waarmee ik de klant kan helpen om een goede keuze te maken. En zeg nou zelf iedere dag beroepsmatig met je hobby bezig zijn en daarbij andere muziekliefhebbers van dienst te kunnen zijn is toch een voorrecht...

Website URL: http://www.hifistudio-weerdinge.nl Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op!

Published in Actueel Nieuws
donderdag, 16 augustus 2012 06:58

250In verband met het “verhuizen” van de Sonus faber Aida’s naar Hilversum zijn wij donderdag 16 augustus de gehele dag gesloten!

Vrijdag zijn wij (waarschijnlijk met spierpijn) gewoon weer geopend.

Nieuws van Sonus faber

Published in Actueel Nieuws
dinsdag, 24 juli 2012 11:56

venErgens medio september van dit jaar lanceert Sonus faber haar “Venere” lijn. 

Wij zijn natuurlijk (net als U) erg nieuwsgierig naar weergave kwaliteit en de afwerking van deze nieuwe telgen….

Dus hou onze site in de gaten!

 

Alvast een foto en een tekening van de Venere’s….

 

 

 

ven1

Rene van Es in Munchen

Published in Actueel Nieuws
dinsdag, 12 juni 2012 09:02

munichRené van Es was aanwezig in München om met een aantal fabrikanten te praten over hun verleden, heden en toekomst. Niet iedere fabrikant uit ons leveringsprogramma werd gesproken, maar in ieder geval hebben we er 3 leuke verslagen aan overgehouden. René beschrijft zijn gesprekken met Audia Flight (Italië), Copland (Denemarken) en Stein Music (Duitsland) en hopelijk volgen er meer van deze interviews van zijn hand, eventueel opgevolgd door ervaringen van gebruikers van deze producten. René bedankt voor je uitgebreide moeite.

De links naar de verslagen van René vindt U hier:

Stein Music

Audia

Copland

Tjoeb 66 versterker

woensdag, 30 mei 2012 09:38

VERKOCHT

Merk: AH!

Soort: Tjoeb66

Type: versterker

Serienummer: divers

Conditie: demo

Kleur: zwart

Status: demo

In consignatie: nee

Nieuwprijs: €900,=

Nu voor: op aanvraag

Let op! Het gaat werkelijk om de laatste demo exemplaren van deze waanzinnig lekker klinkende versterker aangepakt en gemodificeerd door de makers van de AH! Njoe Tjoeb cd speler!

Vakantie in Juni

Published in Actueel Nieuws
woensdag, 30 mei 2012 09:31
vak
De Hifistudio in Weerdinge is van 2 juni tot 18 juni wegens vakantie gesloten. U kunt tijdens deze periode contact met ons opnemen via ons email contact formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met U op.

Benieuwd naar de Durob Facebook Pagina

Published in Actueel Nieuws
woensdag, 18 april 2012 13:32

ilike

Dé Hifistudio in Weerdinge en Durob Audio behoren tot dezelfde organisatie. De meeste producten gedistribueerd en gefabriceerd door Durob Audio zijn in de winkel in Weerding te zien en te beluisteren en daarom hopen wij dat U als klant van Dé HifiStudio een bezoek wil brengen aan de Facebook pagina van Durob Audio en als U dat wenst -wat wij hopen natuurlijk- op die pagina een "LIKE" te geven door op  te klikken. 


SFSteeds vaker krijgen we de vraag van klanten of we een occasion Sonus faber luidspreker hebben. En heel vaak vraagt men naar een topmodel. Bijvoorbeeld een Guarneri of Amati Homage. Niet iedereen heeft het geld er voor (of er voor over) om de allerlaatste versie van een Guarneri of Amati aan te schaffen. Zo is het kopen van een occasion bij een Sonus faber dealer een betrouwbare manier om toch die wens te kunnen realiseren en in het bezit van zo’n prachtig paar luidsprekers te komen. Andere dan genoemde modellen komen natuurlijk ook in aanmerking. Bent U geïnteresseerd om een stap verder te gaan binnen Sonus faber, kom dan eens vrijblijvend praten. Wij komen er vast en zeker uit.

Pat Metheny "What's it all about"

Published in Muziek tips
dinsdag, 03 april 2012 10:36


pat

Ik ben met dit album in aanraking gekomen tijdens een luistersessie bij ons in de winkel. Een klant van ons had dit album bij zich om het te gebruiken tijdens het beoordelen van een -door mij voor hem samengesteld- systeem. De eerste noten raakten mij al en de rest deed daar niet meer voor onder… Op dit album bespeelt Pat Metheny het grootste deel een solo bariton gitaar. Het is een mooie en eerlijke opname geworden. Het album is in februari 2011 te New York opgenomen en gemasterd door Ted Jensen bij Sterling Sound New York. Het album is echt een z.g.n. groeibriljant, ieder keer dat je het draait wordt het mooier en ontdek je weer nieuwe dingen. Een heerlijk album om met de oogjes dicht en de oortjes open te beluisteren.

Ik vind het zeker een aanrader!

Ben weer goed, beter, best!

Published in Actueel Nieuws
dinsdag, 28 februari 2012 11:21
feelIk denk dat ik weer voldoende in vorm ben om U van dienst te kunnen zijn. Dus... Welkom!

Geveld door de griep!

Published in Actueel Nieuws
vrijdag, 17 februari 2012 16:59
g1Sorry mensen ook ik ben geveld door de griep. Bel voor de zekerheid eerst om te horen of ik er weer ben.
Pagina 1 van 9