woensdag, 20 april 2011 14:33

Aurum Cantus Leisure 2si luidsprekers

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Is wat goed genoeg was voor Mark, ook goed genoeg voor U? Mark?

Inderdaad, Mark Levinson, door velen beschouwd als de grondlegger van de huidige high-end "industrie". Nou mag je van Mark levinson als persoon denken wat je wilt, zeker de mensen die 'm in het dagelijkse leven meegemaakt hebben mogen dat, maar een ding is in ieder geval zeker: als het over muziek gaat en de weergave ervan, dan wist ie steeds toch weer op de een of andere manier de top te behalen. Meestal tijdelijk, maar dat is simpelweg weer en gevolg van zijn grillige karakter.

De luidspreker die wij hier aanbieden was de basis voor zijn After-Levinson avontuur: Red Rose. Een deel van dat avontuur was het onder Red Rose merk aanbieden van naar zijn idee schitterend presterende audio apparaten en luidsprekers. De hier aangeboden Aurum Cantus luidsprekers was er een van en die ging voor zo ongeveer 10 keer de hier gevraagde prijs de toonbank over. Niet vaak genoeg natuurlijk en dus was het Red Rose avontuur ook weer snel afgelopen.

Maar goed. Wij hebben een flink aantal van deze modelletjes super voordelig kunnen bemachtigen. En die willen we nu een plaatsje geven bij de muziekliefhebber die weet waar hij het over heeft, herkent wat ie hoort en de bodem van zijn portemonnee bedekt wil houden.

VERKOCHT

Kortom een MONSTERaanbieding voor een BELACHELIJK LAGE PRIJS van € 450,--

die de strijd voor de BEST AUDIO VALUE AWARD EVER aan kan gaan met de buizenuitvoering van de Marantz PM66E, onze Tjoeb66.

Wij hebben ook nog enkele andere - grotere- Aurum Cantus modellen beschikbaar.

Merk: Aurum Cantus

Soort: luidspreker

Type: Leisure 2si

Serienummer: divers

Conditie: nieuw

Kleur: French Sycamore

Status: nieuw in doos

In consignatie: nee

Nieuwprijs € 875 per paar

NU VOOR € 450 PER PAAR

Groot geluid in een kleine verpakking...

Read 4632 times Last modified on dinsdag, 18 december 2012 12:21
Ferry Kremers

Ferry Kremers - Bedrijfsleider van Dé Hifistudio

Het luisteren naar muziek maakt vanaf mijn kindertijd al een enorm belangrijk onderdeel van mijn leven uit. Ook probeerde ik altijd al om de systemen waarnaar ik luisterde te verbeteren, dit soms tot wanhoop van mijn ouders...

Ik heb een kleine 30 jaar geleden gelukkig van mijn hobby mijn werk kunnen maken, waarvan de laatste 18 jaar met héél veel plezier hier in Dé Hifistudio te Weerdinge. Ik voel me hier als een vis in het water met een keur aan apparaten- en luidsprekers om me heen waarmee ik de klant kan helpen om een goede keuze te maken. En zeg nou zelf iedere dag beroepsmatig met je hobby bezig zijn en daarbij andere muziekliefhebbers van dienst te kunnen zijn is toch een voorrecht...

Website: www.hifistudio-weerdinge.nl