Wie zijn wij?

25 mei 2011
Geschreven door Administrator Hits: 13677
Afdrukken E-mail

Dé HifiStudio Weerdinge is het resultaat van een samenwerking tussen Ferry Kremers en Herman van den Dungen. Ferry vanuit een levenslange ervaring op retail gebied en Herman van den Dungen als zijnde >35 jaar hifi “regisseur” op allerlei hifi gebied en de verschillende levels ervan.

Herman van den Dungen - Eigenaar van Dé Hifistudio

herman

Er moet "altijd" muziek zijn en er is een voortdurende fascinatie voor apparaten.

Sinds 1975 heb ik een hoop dingen die ik leuk vind kunnen combineren in wat men dan "je werk" noemt. Het aardige is dat die dagelijkse bezigheden merendeels nog steeds leuk zijn en ik het woord "werk" zwaar overdreven vind, behalve als we een dag zware dozen moeten versjouwen!

De dagelijkse en vaak ook nachtelijke bezigheden spelen zich af op velerlei gebied. Zowel op commercieel als (luister)technisch vak, in en buiten Nederland. Fascinerend is het feit dat door het brede scala van werkzaamheden we in aanraking komen met allerlei verschillende mensen en culturen en we er blijkbaar in slagen onze weg te vinden en onze aanwezigheid te doen opmerken. Een van onze medewerkers heeft eens gezegd er trots op te zijn dat hij als Durob Audio medewerker ook een stuk van de internationale hifi geschiedenis heeft meegeschreven. En ik kan dat alleen maar bevestigen...CoGelCo, PinPoints, Kiseki, PrimaLuna, Mystère... (wordt vervolgd).

Ferry Kremers - Bedrijfsleider van Dé Hifistudio

ferryHet luisteren van muziek maakt vanaf mijn kindertijd al een enorm belangrijk onderdeel van mijn leven uit. Ook probeerde ik altijd al om de systemen waarnaar ik luisterde te verbeteren, dit soms tot wanhoop van mijn ouders...

Toen wij trouwden (ook al weer 32 jaar geleden...) werd het luisteren naar- en het genieten van muziek iets wat ik gelukkig kon delen met mijn echtgenote. En nog steeds wordt er bij ons thuis zo veel mogelijk van muziek genoten. Dit op steeds wisselende systemen om niet "vast te roesten" en ook om mijn nieuwsgierigheid naar de prestaties van bepaalde combinaties bij ons in de woonkamer te bevredigen. Tevens kan ik deze opgedane ervaringen dan weer gebruiken in mijn adviezen aan onze klanten in Dé Hifistudio.

Mijn "kick" is om -door middel van optimalisatie in luidsprekerplaatsing- een mooie en geloofwaardige weergave te verkrijgen.

Ik heb een kleine 30 jaar geleden gelukkig van mijn hobby mijn werk kunnen maken, waarvan de afgelopen 18 jaar met héél veel plezier hier in Dé Hifistudio te Weerdinge. Ik voel me hier als een vis in het water met een keur aan apparaten- en luidsprekers om me heen waarmee ik de klant kan helpen om een goede keuze te maken. En zeg nou zelf, iedere dag beroepsmatig met je hobby bezig zijn en daarbij andere muziekliefhebbers van dienst kunnen zijn is toch een voorrecht...

Voor mij is er niets mooier dan dit te kunnen delen.

Publicatiedatum

Heb je vragen of opmerkingen?

Bel ons, fax ons of mail ons en we zullen zo snel mogelijk antwoorden

hifistudiologo

 

 

Tel. +31 (0) 73 511 2555 

Tel. +31 (0) 591 61 11 11

Neem contact met ons